Over Mans Kuijpers » Werkwijze


Werkwijze


Ik werk persoonlijk en ervaringsgericht, met speciale aandacht voor de balans tussen denken, voelen en handelen. Hoofd, hart en wie jij in de basis bent op 1 lijn. Zo ben je coherent en ben jij op je best.

 

Ik ben open en eerlijk. Mijn doel is het vrijmaken van je persoonlijke kwaliteiten, je innerlijke kracht en authenticiteit. Daarbij is je huidige situatie het uitgangspunt. Alles wat zich op dit moment in je leven voordoet, is het materiaal waarmee we werken.


De behandeling


Of het nu gaat om coaching, relatietherapie of haptotherapie: ieder behandeltraject is anders, omdat jij anders bent. Sommige mensen komen een paar keer, anderen hebben meer sessies nodig. We beginnen met een (kosteloos) kennismakingsgesprek van circa 25 minuten. Als dat bevalt, kun je de stap nemen naar een afspraak voor een behandeling.

Je behandeltraject begint met een intake. Tijdens de intake maken we kennis met elkaar en verkennen de onderliggende oorzaken van je klachten of je vraag. Daarna stemmen we af op jouw doelen en bepalen op hoofdlijnen de aanpak. Gedurende het proces zullen we evalueren.

Een sessie duurt bij mij ongeveer een uur, afhankelijk van de begeleidingsvorm. Tijdens een individuele sessie lig je vaak op de behandeltafel, maar we doen ook oefeningen in de ruimte en er is ook mogelijkheid voor een gesprek en aanraking.

Zo ontstaat gaandeweg ruimte voor nieuwe inzichten en meer rust.


Klachten


Ik doe er natuurlijk alles aan om je zo goed en professioneel mogelijk te helpen. Maar mocht je toch een klacht hebben en er met mij niet uitkomen, dan kun je hier de klachtenprocedure van onze beroepsvereniging downloaden.
 
Bel me gerust voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek: 06-1265 8878